b

Yhteystiedot:

Kylmäranta Areena
Hangonkyläntie 67
10940 Hanko

Yhteyshenkilöt:

Tiina Nordlund
040 534 9371

Peter Nordlund
0400 815 871

Sähköposti:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Ota ensin yhteyttä sähköpostitse tai soita (klo 15.30 jölkeen)  ja anna tiedot:

-nimi +koira (rotu ja nimi)
-puh. num.
-sähköpostiosoite
-lapsi alle 16 v huoltajan tiedot.

*********************************************************************************************
Smartum liikunta-kulttuuri setelit 

Kun käytössäsi on Smartum liikunta-kulttuuri seteleitä ja haluat maksaa niillä agilityharjoitusmaksuja toimi näin.

·         Varaa aika Kylmärannan Areenan kalenterista ja kirjoita viestikenttään "Maksu smartum  seteleillä x euroa".

·         Mikäli Smartum-Liikunta-kulttuuri seteleillä maksettava summa ei kata koko harjoitusmaksua maksa puuttuva osuus Kylmärannan Areenan  tilille  FI56 5549 8320 0448 86  tai laita raha kuoressa hallin sisällä olevaan lukittuun postilaatikkoon.

·         Kun saavut harjoittelemaan Kylmärannan Areenalle jätä Smartum seteli/setelit hallin sisällä olevaan lukittuun postilaatikkoon. Setelissä tulee olla käyttäjän nimi, jos setelissä ei ole käyttäjän nimeä ei seteliä voida hyväksyä.

 Voit maksaa Smartum- ja Tyky-Kuntoseteleillä myös osallistumisesi Kylmärannan Areenan  Agilitykursseille/koulutuksiin. Muista mainita tästä jo ilmoittautuessasi. Huom! Maksaminen mahdollista vain kursseille,  jotka Kylmärannan Areena järjestää = ilmoittautumiset/maksu Tiina Nordlundille.

****************************************************************************************************************************************

Harjoitteluaikojen varaus tapahtuu pääasiassa nettivarauksena Googlekalenterin kautta joten Sinulla pitää olla Googlekalenterissa tili. Googlekalenteri on ilmainen ja voit luoda tilin tästä linkistä.

Sinut lisätään Kylmärannan kalenterin käyttäjiin kun olet maksanut hallivuokran ja vuokra näkyy Kylmärannan pankkitilillä. Normaalisti tähän menee pari- kolme pankkipäivää.

*************************************************************************************************

Halli koodi ja tuntikortti/kausikortti on henkilökohtainen. Hallin koodia ei saa antaa muille!! 
Jos useampi samalla tunnilla niin nimi kotisivujen kalenteriin ja kaikilla pitää olla tunti/kausikortti. Jokainen käyttää omasta kortistaan sen tunnin.

Halliaikojen varaus:

Aikoja saa varata kuukausi kerrallaan, ajankohdan milloin varata aika löydät info- ja etusivulta !

1. Katso vapaa aika kylmärannan kalenterista


2. klikkaa oma kalenterisi näkyviin ja luo siihen uusi kalenterimerkintä Kylmärannan kalenterissa vapaana olevalle ajankohdalle, kirjoita avautuvaan ruutuun esim. "omat harjoitukset / (oma nimi)" ja valitse "muokkaa tapahtumatietoja".


3. Tapahtumasta aukeaa isompi ruutu. Sen oikeassa yläkulmassa on kohta "Osallistujat". Kirjoita siinä olevaan ruutuun Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Jos haluat kutsua muitakin kylmärannan käyttäjiä samaan harjoituksen, kirjoita samalla myös heidän s-postiosoitteet. Muita voi kutsua myös myöhemmin lisäämällä heidät k.o. kenttään.


4. Tallenna kalenterimerkintä ylä-tai alareunassa olevalla "Tallenna (s)" -nappulalla. Vastaa KYLLÄ kysymyksen "Haluatko lähettää kutsun osallistujille?"


5. Nyt aikavarauksesi pitäisi näkyä oman kalenterisi lisäksi myös kylmärannan kalenterissa.


Kotisivulle varaus tule näkyviin vasta kun Kylmäranta kuittaa halliaikojen varauksista tuleviin kutsuihin. Varaus näkyy ennen kuittausta ainostaan jos olet kirjautunut kalenteriin.